Tanternas vikt för en Kungsled på sikt

I många år har vi njutit av den svenska fjällvärlden och bland annat trampat xxx antal meter på Kungsleden. Besökt och sovit i fjällstugorna, använt utedassen, provianterat, mm. mm. Sommaren 2016 bytte vi svenska fjällen mot USAs västsida och vad passade då bättre än att dra vårt strå till stacken och stötta det som vi gärna ville kunna se mer av under våra framtida turer på hemmaplan. Sommar som vinter.

Det var så tävlingen Tanternas Vikt för en Kungsled på sikt kom till. Vem som helst fick gissa hur många gram vi tanter tillsammans skulle gå ner i vikt under vår PCT-vandring. Varje gissning kostade 50 kronor och gick oavkortat till Stötta Kungsleden, ett projekt som drivs av Svenska Turistföreningen där vem som helst kan köpa meter på Kungsleden och på så vis stötta arbetet kring och på leden. Varje meter kostar 25 kronor.

Sju gissningar som låg närmast de 31200 gram som vi tillsammans gick ner belönades dessutom med finfina priser från finfina outdoorvarumärken. Tillsammans lyckades vi samla ihop 160 meter Kungsled.

Stort TACK för det allesammans! Och stort TACK till de varumärken som var med och bidrog till prisbordet! loggor-tavling-2

IMG_0483