Partners & pals

PCT-Partners

Vi hade turen att få med några härliga vänner/partners/supporters på vårt fem månaders långa PCT-äventyr. Två PCT-partners i form av SevenDay och Granitbiten. Under PCT hann vi figurera några vändor på SevenDays privatekonomisajt, Privata pengar. Kanske inte hundratals spartips vi kom med där men i vilket fall några. Och det är inte dåligt dä! Från Granitbitens varumärkesportfölj fick vi möjlighet att plocka russinen ur kakan från några utav de mest pålitliga & stabila varumärkena inom friluftsliv och outdoor. Gött som en göttapa på det! Dessutom är gänget på Granitbiten så fasligt trevliga så att vi bara fick lära känna dem lite extra var en ynnest.
Hur som haver var det superkul att både SevenDay och Granitbiten tyckte vi värda att satsa på och att de såg att det fanns ett utbyte i att supporta två mulliga tanter som vi.
TACK för att ni gjorde vårt äventyr möjligt! 

sevenday1

tpt-partners

Pct-Pals

Ordet pals är samiska och betyder en upphöjning i en myr. Pals med amerikanskt uttal [pa:ls] betyder vänner och det är det vi snackar om här, alltså våra PCT-pals. Vänner som på ett eller annat vis bidrog till vår 430 mil långa vandring och som har grejer vi gillar skarpt. TACK för det allesammans! tpt-pctpals-tpt-heroes