Tanterna

Tanterna, ja det är vi, det. Men Gunilla Sundberg och Kajsa Albrechtsson går också bra. Tillsammans blir vi Tanter på Tur. Sedan flera år tillbaka har vi kamperat ihop, både på jobbet och på fritiden. Det har blivit rätt många äventyr genom åren, en del lite mindre och andra lite rejälare. På tanterpatur.com delar vi med oss av våra äventyr under devisen: inget är för litet och pyttigt för att nämnas!

Gunilla Sundberg är en sextiosexa bosatt i Huskvarna.  Till vardags huserar hon i en gårdsbutik och håller ställningarna i köket. Lagar mat, bakar, saftar, syltar och sådant där annat skojsigt. Besitter även kunskaper i att knåda kropp vilket Kajsa ser som en enorm fördel under turerna. Tänker mest på sig själv och lämnar man plus barn hemma när hon drar iväg på sina äventyr. Mellanschnauzern Gösta, får nästan alltid följa med dock. Vare sig han vill eller inte. Oavsett turande eller inte så är kängorna alltid på vilket delvis har att göra med blandade krämpor i de nedre regionerna. Tar alltid täten i tantduon, agerar alltså både farthållare och krockkudde.

Kajsa Albrechtsson, född jättetidigt åttiotal, utvandrade i början på 2tusentalet från Bodafors och har nu, efter att varit bosatt på lite allehanda platser, hamnat vid Vätterns strand, närmare bestämt i Huskvarna. Jobbar med outdoor och sitt förhållande till mat & alkohol (ost, öl och vin är ju fasligt gott). Lite nördig när det gäller prylar och diggar ryggsäckar av alla de slag. Tänker så mycket på sig själv att hon inte ens har skaffat barn. Tar oftast hand om kartan och behöver kissa ungefär 10 ggr om dagen under vandringarna (vilket hon påstår är höftbältets fel).

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s