31200 gram & sluttävlat var det här!

Jaha, så nu var det då dags att få slut på det här vikttjatet. I vilket fall när det gäller vår PCT-tävling ”Tanternas vikt för en Kungsled på sikt”. I verkliga livet kommer vi behöva tjata vikt en bra tid framöver för att slippa se ut som vi gjorde vid starten av PCT den 11e april. Japp, vi var faktiskt rätt rejält mulliga då. Men nej, det här kommer aldrig bli en dietblogg så du kan lugnt sitta kvar om du fasade för det. Vi har redan planerat maten för nästa vindskyddskväll i skogarna kring Kalmar men försöker nog dra ner på mängden en smula;-)

För det första, ett stort TACK till alla er som bidragit, genom era gissningar, till vår insamling till STFs projekt ”Stötta Kungsleden”.
31200 gram lyckades vi tillsammans bli av med under vår tur, dvs två fullpackade ryggsäckar. Det är inte fy skam det, inte.
3450 riksdaler
fick vi ihop och för att inte ha promotat tävlingen sådär fasligt möe så är vi nöjda med det.
7 stycken lyckliga vinnare har vi också vaskat fram efter avancerade uträkningar i excel.

Vinnaren av ”Tanternas vikt för en Kungled på sikt”, och som dessutom då får välja pris först, är (hör ni trumvirveln?):

Eva-Marie Björklind

…som faktiskt lyckades pricka helt rätt. Den 15e maj slängde hon in sin gissning på 31200 gram. Respekt på det och ett stort Grattis!

Övriga vinnare är:
2. Emma Råsberg, 31379 gram
3. Janne Johansson, 31654 gram
4. Maria Frieberg, 31750 gram
5. Marianne Johansson, 31800 gram
6. Annica Thedeby, 32016 gram
7. Nanny Johansson, 32222 gram

Grattis! till er också givetvis.

Ett extrapris delas även ut till Marielle Pettersson eftersom hon bidragit alldeles extra i tävlingen. Bevisligen inte prickat rätt men däremot bidragit till rätt många meter;-). Tack för det!

Vi kommer inom kort kontakta samtliga vinnare så vi får till själva prisfördelningen. Fram till dess kan ju vinnare 2-6 fnula lite på en önskeväljarprislista. Det vill säga vilket pris ni vill välja först & sist, samt priserna där emellan. Kort och gott, rangordna dem från 1-7 där 1 är det du helst av allt vill ha om ingen valt det före dig. De olika priserna som du kan välja mellan hittar du här.

Sist men absolut inte minst; ett EXTRA STORT TACK till alla företag som bidragit till prisbordet!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s