Tanternas vikt för en Kungsled på sikt!

Nu jädrans är det tävlingsdax så på med nummerlapparna för…nu kör vi!
VI STÅR FÖR FETTET, NI STÅR FÖR STÅLARNA!
Kungsleden via STF är en av vinnarna i tävlingen. I vilket fall den största. Du som väljer att delta kan också bli en vinnare om du har hyfsad koll på grammen. Finfina priser från Fjällräven, Hanwag, Outmeals och Osprey ligger i vinstpotten.

IMG_0483

Ditt tävlingsbidrag på minst 50 kronor blir meter på Kungsleden, enklare än så blir det inte. Tävlingen pågår under hela vårt PCT-äventyr så för oss finns det många gram att förlora. Vi börjar ju liksom inte på noll:-)

För att överhuvudtaget få ett grepp om vad det här handlar om så kolla punktlistan nedan. För uttömmande info och för att se de dejliga priserna kolla på vår tävlingssida här på bloggen: https://tanterpatur.com/tavling/

”Tanternas vikt för en Kungsled på sikt” i punktformat:

  • Klura ut hur många gram du tror att vi tanter, alltså Gunilla och Kajsa, tillsammans kommer gå ner under vårt PCT-äventyr.
  • Swisha 50 kr till telefonnummer 1236278014 (Tanter på Tur HB). Ange ditt namn och viktnedgången i gram som meddelande.
  • Eller för över 50 kr till bankgironummer 444-1713 (Tanter på Tur HB). Ange ditt namn, telefonnummer och viktnedgången i gram som meddelande.
  • I oktober väger vi ut oss och de 4 som gissat närmast på vår totala viktnedgång får finfina priser från välkända outdoorvarumärken. Bäst gissning får välja pris först.
  • Vid oavgjort resultat gäller den gissning som kommit in till oss först.
  • Du kan gissa fram till 5e oktober 23:59 (svensk tid) eller, vilket Gud förbjude, fram till avbruten tur och om vi i sådana fall når svensk mark tidigare.
  • Insamlade pengar* från samtliga tävlingsbidrag köper vi sedan Kungsledenmeter för i namnet Tanter på Tur.

SÅ SÄTT I STA MÄ Å GISSA NU FÖR TUSAN!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s