Mycket sex nu…

…60 dagar kvar till vi stiger ombord på planet som tar oss till Amerikat och 66 dagar kvar till vi börjar traska på Pacific Crest Trail. Gött som en göttapa helt enkelt!


Två riktigt trevliga ting är att vi har fått ihop det med både Granitbiten och SevenDay, vilket känns spännande, roligt och väldigt användbart. På alla håll. Kul att de vill samarbeta med två  vanliga tanter som vi. Som till råga på allt inte alltid blir sketasnygga på bild😜


Nu när visumet äntligen är kirrat (trots att den där killen bakom disken på amerikanska ambassaden både var lite konfunderad över Stortantens utrikiska och Lilltantens likvida status) så är vi en bra bit på vägen. Vad kan vi mer tänkas behöva? Pass, pesetas och prit?

 

2 kommentarer

  1. Kommer med glädje att följa Er stora äventyr. Fick i 50 års present en bok av Nat G om The Pacific crest trail och har sedan dess drömt om den vandringen; åtminstone nga etapper men det har inte blivit av. Lycka till.

    mvh tant nu snart 70 år!

    Gilla

    • Roligt att höra, Eva. Hoppas vi kan bidra med något av intresse & lite skrattande. Och du, glöm inte; det är aldrig för sent för ett äventyr!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s