Låååångtur på g. Yeehaa!

Jo, men nu så här ett halvår efter 24e december och det verkar som att inte julefläsket vill rinna av kroppen så är det väl endast ett alternativ som återstår; låååååångvandring.Tanterna ger sig ut på tur igen! Gött som en göttapa!

Skål på det!
Skål på det!

Relativt länge, ja, i vilket fall sedan Gröna Bandet, så har vi snackat om att ge oss ut på en sådan där tur igen. Långsamt och länge; naturen, vi och en massa mättat fett. Rätt många alternativ har passerat vår radar men de senaste åren är det nog endast ett alternativ som varit rejält lockande; Pacific Crest Trail. Så det får det väl helt enkelt bli så (och nej, det var inte Wild och Reese Witherspoon som fick oss att bestämma oss på redighet).

Pacific Crest Trail planningI april nästa år sätter vi i sta. Beräknar att vara hemma i oktober igen. Samma år då, alltså 2016. Ledighetsansökan är påskriven och planerandet är i full gång. Västra USA, från mexikanska gränsen till kanadensiska dito, 6 månader och 430 mil genom både öken, snö, berg, djupa dalar och massa annat vackert. Och vet ni, det ska bli ofantligt kul och spännande! Och givetvis hoppas vi att ett och annat kilo försvinner både innan och under tiden vi traskar. På våra kroppar alltså, men det fattade ni väl redan;-)

För våra trogna fans kommer detta innebär en himlans massa (nja det kanske var lite att ta i, men i vilket fall mer än tidigare) bloggande om menskoppar, mat, visum, bear canisters, ormbett, kameror, regler, prylar, kläder, kängor å så vidare, å så vidare. Så häng kvar för tusan!

3 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s