På’t igen bara!

Jaja, vi vet att det var ett tag sedan men vad fasiken, vi är inga maskiner, endast människor! Det har i vilket fall hänt en del sedan sist (nej, vi har inte blivit smalare) men vi bor numer i samma stad, närmare bestämt Kalmar, vi jobbar något mer än tidigare men är ute mer. De där småutflykterna är inte att förakta och nu när vi endast bor 5 minuter från varandra så blir det en del av den varan. Det är ju som vi brukar säga: Gött som en göttapa! Dessutom så har vi fått ett Gröna Bandet-diplom, det är ju inte fy skam, det.

Diplomering Gröna Bandet

Ni som har följt oss fattar ju att vi titt som tätt är sugna på lite äventyr, enligt våra mått mätt. Så nu är det dags igen. Till en början var det tänkt att vi skulle köra långtur i fjällen men ett silverbröllopsfirande (förekommet av DLÄ) och en BAMM-anmälan satte stopp för det. I samma veva ramlade det in en utmaning från Johan på Elpex (som för övrigt är en riktigt trevlig figur) som tyckte att vi skulle köra rullskidor från Kalmar till Piteå. Efter två, nja kanske tre glas vin, lät det som en strålande idé men nu gör vi ju oftast som vi vill och inte vad andra säger till oss. Så vi vände på steken helt enkelt. Med rullskidorna på så blir det nu istället sydlig riktning som gäller. Sorry för det Johan Öberg. Gäller löftet om 12-timmarsservice ändå? Vi kör ju ändå på Elpex, liksom…
Skräptanter på turRullskidstur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den strukturerade perioden i våra liv har vi lämnat så nu blir det en högst oplanerad tur. Tre veckor på rullskidor Kalmar- Skåne runt (typ). Med ryggsäck på ryggen. Och nu kommer förmodligen de mest erfarna äventyrarna (läs Ola Skinnarmo😉 säga att en oplanerad tur är lika med en misslyckad tur men vad kan egentligen gå fel? Vi tänker ju lite lågpulsträningsläger med rikliga inslag av bearnaise, tältnätter, svett, utematlagning, frisk luft och många skratt. Ja, just det, vinransonen är satt till max två dagar (fredag och/eller lördag) om inte någon bjuder oss på onsdagar, för då är det ju Lillörda’.
Lite planering har vi dock hunnit med och idag köpte faktiskt Stortanten en cykelkarta också…
Rullskidstursplanering

Vårt största problem just nu är att vi känner att åldersskillnaden har hunnit ikapp oss på en del plan. Hallå, Gunilla kallar fortfarande vanliga gympadojjor för tennisskor! Annars är allt frid och fröjd och det bästa är att vi kommer ha mobiltäckning heeeeeela turen så sug på den! Ni slipper oss inte vare sig ni vill eller inte.
Tanter på tur

 

4 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s