Tanter på nördtur & mässbesök

I helgen var Gunilla uppe i Hufvudstaden och vi roade oss rejält! Först blev det ett långt besök i Kartbutiken på Vasagatan. Har du aldrig varit där? Åk dit! Nu! Vi lovar, du kommer kunna gotta dig där i många timmar. Om du gillar kartor, dvs… Å det gör ju vi så blev tre nya kartor inhandlade, bland annat Hardangervidda x2. Planerar en långtur dit, ja inte Gröna Bandetlång men tre-fyra veckor i vilket fall. Gött som en göttapa. Sen blev det tur till ännu en underbar butik: Kängspecialisten. Det här med specialistbutiker (aka nördbutiker) är helt klart vår grej. Säck, där Kajsa huserar lite då och då, är ju också rätt trevlig…

Gunilla provar Crispi. Satt bra, ni ser ju hur gla' hon är.
Gunilla provar Crispi. Satt bra, ni ser ju hur gla’ hon är.

Andra halvan av helgen spenderade vi med att klämma & känna på prylar på Swesport. Tjötade ju givetvis men en del trevligt folk också. Lars Fält, den store överlevnadsexperten, har alltid ett och annat att säga. Han kommer för övrigt ut med en nygammal bok i dagarna, Uteliv på sommaren. Mkt matnyttigt i den vill vi lova. Smakade på Kebabgrytan från Real Turmat också. Konstigt nog hade vi inte gjort det tidigare, köpte inte med oss någon i somras så vi tyckte det var dags nu. Den var god. Möe sting, å sånt gillar vi.
IMG_1356

IMG_1360Sen blev det ju ett å annat prylspan som sagt. Keen kommer med en lättare sandal och det är verkligen välkommet. Kommer bli perfekt lägersko till sommarens vandringar. Fyra färger för dam. Och ingen är rosa! Tyckte vi var trevligt… Woolpower i två nya färger, Smartwool kommer med sjysta löpargrejer. I ull så klart. En sport-bh såg himlans intressant ut. Och dessutom planerade vi, eller snarare Kajsa, några inköp av ny trekkingsko, Crispi A Way Mid GTX,  och turskida från Åsnes. Som sagt: en riktigt lyckad helg!

Woolpower i rosa & petrol
Woolpower i rosa & petrol
Smartwool-Janne & Gunilla snackar ulltrosor
Smartwool-Janne & Gunilla snackar ulltrosor.

IMG_1352

Frank på Backcountry stoltserar med våra planerade inköp. Riktigt skön lägre känga från Crispi. Röd också, det är gott!
Frank på Backcountry stoltserar med våra planerade inköp. Riktigt skön lägre känga från Crispi. Röd också, det är gott!

Dessutom har vi även hunnit med att lägga upp bilder och text på samtliga etapper från Gröna Bandet. Det är inte så illa, det, så här ett halvår efter hemkomst. Snarare: Vajert! Du hittar det under Gröna Bandet-sidan. Go tur!

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s