Extra allt

Vi har visst fått en förfrågan på lite mer seriöst material. Och då tänkte vi: har vi gjort det här på skoj, är det inte på redighet? Tills vi har fnulat ut hur det verkligen ligger till så bjuder vi på lite högst OSERIÖST material från turen. Mycket blandad kvalitet så vi förstår om ni ibland vill snabbspola. Rejält. Tyvärr kan ni nog inte köra Google Translate på småländskan heller men hör bara av er om det är något som är oklart. Som sagt, blandad kvalitet. Helt oredigerat & ocensurerat.

Trots att ni kanske har svårt att förstå så är ovanstående klipp medvetet inspelade. En kort snutt som definitivt inte är det är detta lilla klipp där vi verkligen kommer till vår rätt. Kajsa som enväldig härskare & Gunilla som kräsen fotograf.

3 kommentarer

    • Vi ska nog försöka få till en liten favoritprylslista vad det lider men det kan dröja lite. Vi hade visst ett jobb att sköta när vi kom hem;-) så vi kommer inte att hinna blogga varannan dag nu längre. Men var lugn, det kommer.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s