De tusen första

Igår lämnade vi Sofia & solen i Salto. Lite magiskt att så fort vi hade skiljts åt så kom regnet som på beställning. Istället fick vi glädja oss åt att vi passerade hundra mil. Och vi är ju inte sena med att festa till det så det blev dusch och mat på Stora Sjöfallet.

20120806-135302.jpg
Som synes blev det grillbiff igen och vi skänkte en nostalgisk tanke till våra värdar/kockar på Gäddede camping. För övrigt så var det första hela målet som Kajsa fick i sig på två dagar. Med andra ord så har grillbiffen nu reparerat mage nummer 2.
Vi har nu passerat Rapadalen & Stora Sjöfallet och ger oss nu in på Kungsledens sista sträcka från Vakkotavare. Tyvärr verkar det inte bättre än att vi får tampas med samtliga Fjällräven Classicdeltagarna. Börjar de bråka med oss så trycker vi bara upp milantalet i nyllet på dem;-).

20120806-140130.jpg
Under dagen har vi även passat på att ta lite snygga shots på oss själva i full skalmundering. Med andra ord är årets julkort klart. God Jul!

20120806-140534.jpg

7 kommentarer

 1. Ni är så fina! God jul till er med! Och ni kan va lugna, det regnar på hemmaplan också!! 🙂 Stora kramar

  Gilla

 2. Det känns allt lite tomt här i Salto utan mina favotittanter. Men jag hade mkt trevligt middagssällskap & rommisar igår som ni oxå träffat (vet inte om ni fått det mms:et). De två herrarna som ni träffade i Vakkotavare, varav den ena var australiensare & du Kajsa kommenterade hans ryggsäck. Igår blidde det en härlig topptur upp på Kirkeau & kaffe i samekåtan vid Pietsaure. Idag hade jag tänkt mig att gå den gröna ”utsiktsturen” men man ser ju knappt handen framför sig. Så jag sitter med kartan å planerar nästa tur ist ;-). Tänk tysk-liftkö & va nu riktigt dryga mot Fjällrävenclassic-deltagarna! Kraaam

  Gilla

 3. Go go! Kör hårt sista biten. Nu har vi frusit färdigt och drar söder ut. Mvh A-K, HK.

  Gilla

 4. Det sägs att svordomar är tecken på dåligt ordförråd och det är precis vad jag har nu…Fan va ni är grymma alltså!! Är så imponerad! Enormt kul och underhållande att läsa om er vandring! När ni ändå går där och dräller kan ni väl tänka ut nästa utmaning för oss halvmaratjejer 🙂

  God fortsatt tur!

  Gilla

 5. Ni är grymt duktig! Hoppas på en ny tur förbi Gäddede nästa sommar, då ska vi bjuda på ännu en grillbiff och redigt med bea! Kockiga hälsningar från kockarna i Gäddede!

  Gilla

  • Den tallriken glömmer vi aldrig. Var så säkra. Ingen fetemat har varit så god som den! Skickar över ett idolfoto på kocken i bilförklädet när vi kommer hem. På återseende!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s