Padjelantaröding

Nu har vi slagit till igen! När vi kom in på depå i Kvikkjokk (näst sista depån för övrigt) så unnade vi oss givetvis lite gomat. Padjelantaröding med bakad potatis, vitvinsås och aromsmör. Kajsa bad givetvis om extra smör & som vanligt fick hon som hon ville så hon slapp tjura;-)

20120801-223715.jpg
Under dagen har även Sofia Power anslutit till oss tanter & ska hänga med de närmsta tre dagarna till Salto. Hon överraskade med kräftor & öl. Inte fel, det heller. Dessutom, som ni alla kan se, har även hon inhandlat sig en Flash Jacket. Det är liksom ett krav vi har;-). Det lilla äcklet kom dock undan med en Flash Vest…

20120801-224526.jpg
Som ni förstår mår vi toppen trots de senaste dagarnas ihärdiga regnande. Tyvärr har dock våra älskade skalbrallor fått ta rätt mycket stryk av alla videsnår & andra fjällväxter så kvällen har ägnats åt materialvård, chips & tjöt.

20120801-225058.jpg
Imorgon traskar vi vidare norrut på Kungsleden. Mer välvandrat, mer högfjäll & förhoppningsvis mer sol.

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s