Stort tack!

Igår anlände vi till tredje depån: Hemavan. Här har vi göttat oss, slickat våra sår (läs: vilat fötterna) och inväntat kvällens middagsbjudning på SMU Fjällgård med kända ansikten hemifrån. Tack Henrik & Anna-Karin för gomiddag, gosällskap & möe skratt!

20120722-210825.jpg
Vi har även hunnit med en tripp till Tärnaby till den årliga gränshandelsmarknaden. Enligt väldigt säkra källor är det 4 cm nysnö & +1 på Sytertoppen så Gunilla passade även på att införskaffa ett par extra långkallingar. Vi såg varken Stenis eller Anja men ett rejält gäng med knallar. Funderade starkt på att klippa till med 7 påsar fläsksvålar för endast 100 spänn. Men även vi verkar ha fått karaktär och avstod med viss tvekan och stort vemod.

20120722-211439.jpg
Vår tid i Hemavan har kryddats med många generösa inslag. Började lite lätt med en härlig överraskning i lilla depålådan. Gött mos & tack för det Grabbarna Grus på Outnorth i Bodafors. Tom lösgodisblandningen var superb!

20120722-211931.jpg
Sedan råkade det visst bli en liten Jäger också. Tack för den och för gott sällskap, Lars & Lorena från Bålsta! Och dessutom stort grattis till att ni traskat hela Kungsleden. Förlåt dock för den kassa bildkvaliteten, vi skulle tagit kortet efter Jägern;-)

20120722-212401.jpg
Nu är det slut på vilan, imorgon entrar vi Kungsleden. På redighet! Mycket fjäll med toppar & dalar, ingen fetemat (endast en potatebacke) och förmodligen en del mygg. Det är livet, det si! För övrigt diggar vi starkt utsmyckningarna de har fått till här i Hemavan. Det borde vara något för varje ort att ta efter. Exempelvis kunde Göteborgs stad låta Herr Hysén ligga i en blomrabatt eller agera rondellhund. Var han ändå inte arbetslös? I Osby kunde det hänga lite falukorvsringar här och var… Ja, det här med att komma komma på bra företagsidéer passar oss som handen i handsken. I slutet av augusti kommer vi förmodligen bli nominerade till årets entreprenörer.

20120722-213310.jpg

4 kommentarer

 1. Helt imponerad och dessutom blir man ju addicted av tanterna! Redan halvvägs och ni ser ju inte ens sletna ut. Kör hårt så syns vi ju snart:-)
  / fredrik

  Gilla

 2. Så Gött att se er så goa o glaa:-)
  Ni är helt fantastiska!
  Så jävla tokiga är ni!
  Öser på med skön humor och härlig inställning gör er till vinnare:-D
  Fortsätt kämpa snart är trerikesöset i sikte!
  / Camilla

  Gilla

  • Du är en pärla. Det är sådana här kommentarer som kanske kan få Kajsa att gå upp 05.10 för en promenad. Gunilla funderar förresten på att införa ryggsäck+frukost på morgonturerna. Kan det vara ngt kanske? Kram, kram

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s