FANTAstic!

We’re on the road again. Grusväg hela dagen idag, lite trist trots att omgivningen har varit fin. Har i alla fall avverkat 32 km så nu är det ynka 15 kvar till Hemavan. Gött som en göttapa!
Har idag fått världens bästa present. TACK! Åsa i Tärnamo för ivrig support! Som en frisk fläkt ropade hon in oss på sin gårdsplan i aftonens tidiga timme då vi var som segast. Fanta & sötmandlar satt som en smäck! Dessutom fick vi lite lokal kuriosa & sameskvaller, och det är inte fy skam.

20120720-201703.jpg
Lite övrig kuriosa är att vi springer på lite kuliga saker titt som tätt. Om du vill kolla friluftsporrsblaskor så besök Durrenstugan…

20120720-202210.jpg
…och vill du spana på säckrariteter så håll dig i närheten av Klimpfjäll. Under locket på denna vackra skapelse låg även ett redigt gammalt Hilleberg Keron. Man blir ju helt till sig när man råkar på sådana här fina prylar.

20120720-203322.jpg
Även vi gör så gott vi kan för att bidra till kuliga prylar på fjället. Shoppas det som shoppas kan! Glammiga, varma & tjusiga mössor som tjyven! De behövs i snålblåsten, det är ett som är säkert.

20120720-204247.jpg

20120720-204308.jpg
Ett annat som är säkert är att vi entrar Hemavan imorgon. Då blir det fetemat!

2 kommentarer

  1. Sicken fart ni håller, inte undra på att det svider i fossingarna emellanåt!
    I Hemavan finns god mat, åt finfint på det trevliga värdshuset förra sommaren och träffade självaste skidlegenden Stig Strand på hans alldeles egna pub. Och fin vandring väntar er sen genom Syterskalet!

    Gilla

  2. Grymmaste tanterna jag känner e ni helt klart! Å så j-vlans snygga mössor ni införskaffat! Njut av fetematen imorn & kanske en vilodag på söndag!? Puss på er

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s