Jag ger upp. Vägen var för lång.

Tänk er John Hannahs rollfigur under begravningen av hans livskamrat i Four weddings and a funeral ( japp, jag är en sucker för romantiska komedier, gärna brittiska och storslam om Hugh Grant och/eller Colin Firth är med). Tänk hur ledsen och tom han känner sig när han läser upp dikten av D.H Lawrence: ”cut off the telephones…stop the dog from barking with a juicy bone”. Exakt så känner jag mig nu. Kajsa alltså. Fick nämligen ge upp för två dagar sedan. Tog då tillfälligt timeout från Mira. Lundhags Mira High. Mina kängor. Vägen mellan Duved & Gäddede blev helt enkelt för lång & hård. Det sprängde konstant under trampdynorna. Så de senaste två dagarna har jag traskat i ett par Meindl, Dovre Extreme. En mjukare variant med membran. Funkar fint än så länge;-). Men älskar fortfarande mina Mira så än har vi inte gjort slut.

20120714-190402.jpg
Annars är vi som sagt på g mot Klimpfjäll. Igår var det konstant surmark men hyfsat väder. Stenbitsgryta från Real Turmat intogs under myggnät och full skalmundering. Mycke’ mygg & knott blir’e.

20120714-190910.jpg
Idag har det varit omvänt, dåligt väder men hyfsad stig. Två rejäla stigningar som suger gott i vader & rumpan. Vi hoppas bli av med hängrövarna innan vi kommer hem;-). Sedan Gäddede har vi för övrigt ätit fyra mål med frystorkat och ingen fetemat, bara så ni vet!

20120714-191623.jpg

20120714-191655.jpg

3 kommentarer

  1. Dagen i dag blir en märklig dag med sug under rumpan och drag under galoscherna…Hej hopp…sa han som inte visste något om morgondagen …men dagen i dag den har ni……använd er av den och traska på …Njut.. För.när ni kommer hem kommer ni i den sexiga kroppstrumpan…och hängröven är som bortblåst…Good Luck.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s