Vilopuls

Vi har fått diverse gliringar om att det enda vi verkar göra är att äta fetemat och annat gott. Nu är det ju faktiskt så att vi till 96% förtär frystorkad föda eller vår hemmagjorda grötblandning under turen. När vi då råkar på lite lyxigare varianter så är vi ju inte sena på att nappa och delge er dessa stora händelser. Som lök på laxen toppar vi nu med en slappardag i Gäddede. Eftersom vi inte tillhör lagomfolket så brister våra dammluckor vid sådana tillfällen. Ungefär som det även verkar göra i våra småländska hemtrakter…

20120712-191113.jpg

20120712-191158.jpg

20120712-191236.jpg
Gäddede camping med dess urtrevliga personal har varit en strålande plats för vår första vilodag. Inget övrigt att önska där inte. Välskött, mycket prisvärt, lugn atmosfär och tjusigt läge vid Kvarnbergsvattnets strand. Vi lyckades även få kocken att fläska till med en ordentlig beaklick på grilltallriken;-)

20120712-191901.jpg
Idag kom vi även ruskigt nära en ovanligt stor björnhona och hennes unge. Coolt!

20120712-192140.jpg
Det bästa vid ett björnmöte lär vara att ha ögonkontakt, prata på och backa. Så det ska vi nog klara av. Att prata kommer definitivt inte vara ett problem, där är vi inte heller lagom;-).
Imorgon bitti har fossingarna fått vila tillräckligt och vi traskar vidare ut på fjället i riktning mot Klimpfjäll. God tur!

10 kommentarer

 1. Unnar er all ”lyx” ni kommer åt.
  Känner mig stolt över att räkna mig som er vän att jag genom våra promenader hjälpt dig Gunilla att fixa grunden så du klarar detta.
  Lev väl och kämpa hårt:-D

  Gilla

 2. Ojoj! Om det där var hälften så gött som det ser ut att vara så kan jag tänka mig att det hela blev riktigt nice, man kan nästan känna doften av den där tallriken… O ölen förstås : ) Ha så gött! Kul att få följa er! Blöta hälsningar från Småland!!!

  Gilla

  • Japp, vi tyckte vi var värda det trots att vi går långsamt & länge och inte toksnabbt & länge som vissa andra;-). Går vi förbi ett McD så äter vi förmodligen som ni där också!

   Gilla

 3. Hej ”tanter”
  Den som är avundsjuk på era måltider borde prova Er kost i 30 dagar så ändrat dom snart åsikt
  Traska på o fortsätt skriva Er härliga vandringshistoria vi kollar Er med jämna mellanrum
  Mvh Husbilsåkarna i Duved

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s