Första paret ut

Idag åker de första paret strumpor i soptunnan. Illa, illa! Som ni ser är hälarna totalt utslitna. Vad gör vi för fel, dä sa la hålla mer än tie dar? Ännavänt ä va dä ä!

20120710-184512.jpg
Något annat som är mindre tråkigt, faktiskt riktigt roligt, är alla Gunillas specialtrix. De lär hon ut med glädje. Det allra bästa är nog stavtricket. En specialitet som borde få alla att använda stavar under sina turer. Ryggkli med sula går inte av för hackor, det heller.

20120710-185041.jpg

20120710-185106.jpg
Dagens höjdpunkt var helt klart Hällingsåfallet. Helt magiskt! Gjorde susen efter att vi irrat omkring i skogen efter att ha tappat bort stigen. Det i sin tur gav ett rejält adrenalinpåslag hos Kajsa medan Gunilla mest blev skitnödig. Nu tillbaka till det mer värdsliga…
Hällingsåfallet är väl värt ett besök om ni befinner er i trakterna kring Gäddede. Kanjonen mäter 70 meter ner och fallet 43. 800 meter lång är den också. Asasketanajs!

20120710-190119.jpg

20120710-190239.jpg

4 kommentarer

 1. Trevligt att se att ni håller ångan uppe. Ni är riktigt bra på att namedroppa allehanda konstiga saker som en annan aldrig hört talas om. Jag funderar på om det kan finnas risk för att vi krockar. På måndag startar vi i Ammarnäs och går mot Hemavan där hade vi tänkt stanna några dagar. När är ni i Hemavan tror ni? Skicka över ett tel.nr. så kan vi hålla lite sms kontakt, det borde kunna bli lite rapporter om snöläget i Viterskalet bl.a. och roligast hade det varit om vi kunde få bjuda på middag på SMU gården. Ett alkoholfritt alternativ för omväxlings skull:) mvh Henrik o Anna-Karin

  Gilla

  • Ha ha, låter som vi får ändra lite på bloggandet tror jag, men mat o dryck sätter ju lite guldkant på tillvaron. Vore ju väldans trevligt m middag i Hemavan!
   Skulle tro att vi dyker upp lör-sön nån gång. Lämnar Gäddede i ottan imon för idag är det vila som gäller. Finns det hopp om att ni är kvar då? Hade varit en bra morot för oss med trevligt folk som välkomnar oss när vi tågar in mot porten till kungsleden!
   Vi finns på 0705257696
   /Tanterna

   Gilla

  • Haha, vad tokigt det kan bli. Vi antar att det förmodligen finns en liten blå skylt med en vandrare på någonstans bakom en sten;-). Vi har bra koll på dig genom gästböckerna i vilket fall. Fasiken vad du traskade på!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s