Möe mättat fett & mineraler. Heja Huså!

En dagsetapp från Duved & Åre ligger Huså (för övrigt växlingsplats i HÅEC) och till Huså Herrgård kom vi idag 11.45. Nu är hon 13.45 och här sitter vi fortfarande kvar, stinna i buken, efter både fetfika & fetlunch+efterrätt.

20120703-133754.jpg

20120703-133931.jpg

20120703-133959.jpg
Mitt i detta fettintag tog vi faktiskt, tro det eller ej, en liten kulturpuuust. Gruvmuseum & Mineralmuseum runt knuten. Trevligt värre! Vi måste ju passa på när tillfälle ges. I alla avseenden, både när det gäller mättat fett och mineraler. Har ni någon gång vägarna förbi Huså by så stanna för bövelen!

20120703-134733.jpg

20120703-134845.jpg
Härnäst väntar rundning av Kallsjön. Funderar på om vi kan söka sponsring av Volvo för nu rullar vi fram!

7 kommentarer

 1. Mycket puustar blir det, det glädjer mig att se! Ni verkar ju ha det hur bra som helst, men då är ni ju i Jämtland också, så vad kan det annat bli… Hoppas tältet funkar bra!

  Gilla

  • Är det något som funkar så är det tältet!!! Vi kan både snacksa och laga mat där inne. Å ja, vi har full ventilation på… Dock ingen tandborste med till dragkedjorna;-). Är trygga & torra hela nätterna och var inte ens oroliga när det stormvarnades. Det värsta är att Gunillas åderbråck syns ännu mer i ett rött tält. Bildbevis kommer vid väl valt tillfälle.

   Gilla

 2. Härligt att se å höra att ni ibland pausar i älgandet å njuter av livets goda! Fast jag kan tänka mig att ni hare rätt gött när ni älgar oxå 😉

  Gilla

 3. Jag var i Huså. Det tog alldeles för lång tid! Körde ju hela växlingsproceduren ensam. Nästa gång åker jag med team, då får det ta max 25 sekunder! Go tur på er!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s