8 km på 1.5 h

Igår kom vi fram till Vålåstugorna. Som ofta förr var det lite vansklig info angående bron över ån men den var farbar, inga blöta kängor där inte. Väl framme hjälpte vi en stugvärdinna i nöd. Hade gått prima vera om vi inte bantat bort adapterkitet till vår lilla solcellsladdare. Istället blev det bara kalas i dubbel bemärkelse. Vi fick saft och hon fick låna vår telefon. Kanske kan Powertravellers Solarmonkey Adventurer vara en bra-ha-pryl för samtliga fjällfarare…
En annan bra-ha-pryl, som ni snart får sår i öronen av att höra om, en ständig favorit, är Flash Jacket. Under pustarna, på morgonen, på kvällen, under kudden & i kalla tält är den suverän.

20120629-163246.jpg
Angående 8 km på 1.5 h så gick vi det idag på förmiddagen. Avstånden på ledmarkeringarna är ibland sisådär. För så jädrans snabba är vi inte. Inte ens när det vankas skrovmål i Vålådalen!

20120629-170234.jpg

7 kommentarer

 1. Förstår att det går bra för er!
  Gött att höra!
  Själv har jag precis öppnat en flaska rött:-)
  Ha det!

  Gilla

 2. När jag läste rubriken på dagens inlägg tänkte jag att jag nog skiter i att joyna er om ni ska gå i det tempot.. Tur att det var falskt alarm för jag e himlans sugen på att göra er sällskap några dagar. Har fortfarande inte bestämt mig för omre blir Hemavan-Ammarnäs lr Ammarnäs-Kvikkjokk.

  Fortsätt å hare gött å glöm inte att spela lite kort lr MIG!

  Gilla

 3. Vilka ”Tanter” ni är, imponerande! Hoppas verkligen att ni matglada inte längtar efter för mycket godsaker utan fokuserar hårt på frystorkat och vackat. Ha det bäst och ta väl hand om er knasbollar, kram Eva
  Ni ser ut att må kalasprima i era luvor, tycker Fredrik.

  Gilla

  • Har precis varit å handlat 5 feta chokladkakor. Så inte tänker vi på sötsaker, inte. Smällde även precis i oss en pizza å nu smuttar vi vin. Vi mår mao kalasbra! Känner oss superfräscha hela tiden men saknar blommiga, somriga klänningar á la Eva…

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s