Nollgradigt

26e juni. Anlände till Bruksvallarna, detta skidmecka. Stort! Trots att vi varken såg Skägget eller Strand. Om det är någon som funderar på att ta Pilgrimsleden längs med Ljusnan från Bruksvallarna till Ramundberget, don’t. Lägg ner! Det går inte, vi har försökt. I triss. Dreglade efter lunch på Fjällgården i Ramundberget, men icke. Vi var för tidiga. Men en otätad värmestuga & Real Turmats Lappskojs dög fint.

20120626-151531.jpg
27e juni. Blåst. Regn. Någon sekunds sol. Storm, typ. Mycket Snö. Regn. Renar. Så kan vi nog sammanfatta dagen. I vilket fall fram till 18.00. Sedan blev det tvårätters & Jämtlandsöl på Helags fjällstation med trevligt sällskap. Gött som en göttapa! Vår status: Prima men något vindbitna ögon.

20120627-215326.jpg

8 kommentarer

 1. Starkt jobbat!!! Mitt befäl i lumpen sa alltid att det är de första 8 dagarna som är värst… Tänk va bra det blir sen!!!

  Gilla

 2. Det låter nice så här på avstånd – MEN öl redan?? Är icke detta ett brott mot alkoholstatuerna?!

  Gilla

 3. Hoppas att det blev bättre väder för er idag, otroligt roligt att träffa er!!
  Följer och hejar på er, kram ”kajakAnn”

  Gilla

  • Det går fortsatt bra. Tog ett skrovmål i Vålådalen också. Tack för trevlig middag och påhejningsinjektion. Vi kommer följa dig när du kör Blå Bandet;-) eller har du fått någon ny idé?

   Gilla

 4. Tänkte att eftersom Kajsa kom med ide`n att bestiga Kilimanjaro så kanske man kan få trevligt sällskap ……… gillar verkligen det jag sett och hört av er!
  Kram 🙂

  Gilla

  • Vi planerar nya turer varje dag. Ena dagen är det Sarek, ibland Marocko å senast safari. Du är inkluderad i de flesta! Vi roddar vandringsturerna & du, aka Kajak-Ann, roddar paddlingsturerna. It’s a deal!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s