På begäran: Packlista

Japp, så här ser den ut. Vår packlista. Eller packlista och packlista. En pryllista med vikter är väl en bättre benämning. Vi hade oerhört höga ambitioner på dokumentet som vi skapade i slutet av januari. ”Här måste vi skriva i allt vi kommer på som kan vara nödvändigt vetande” . Ja, men sure att det har blivit så. Hej då, Britta!  Det mesta har vi löst via telefonen en, två eller tre gånger. Ibland fyra gånger om. Och en del grejer antar jag vi kommer lösa i fält. Och en del grejer (läs: vår gemensamma ekonomi) kommer vi förmodligen ha väldigt svårt att lösa överhuvudtaget.

Gröna Bandet 2012

Skål för det!

5 kommentarer

  • Brallorna är från Bergans. Di bäste vi haft! Hellång, tvåvägs dragkedja på varje ben. Lite resår i midjan och passar definitivt kvinnliga former. 3-lagers Dermizax så mjuka & goa. Knappt något ljud heller. Ja, du fattar: vi älskar dem!

   Gilla

 1. Hej Damer!

  Klarade ni er på 2*450g gas under hela vandringen eller var det med i depåpaketen? Hur mycket gas behövde ni? Sitter här och klurar på min Gröna bandet planering inför 2014, och inspireras av er

  Gilla

  • Kul att planera, det är en stor del av turen. Man får ju inte skicka gas så den fick införskaffas när möjlighet fanns. Vi gjorde inte åt så mycke som vi trott. Tror vi förbrukade 2 x220gr gas per depå på ett ungefär.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s