Ta med sig ett Safarichef i sommar, kanske?

Den gångna helgen gjorde Stockholmstanten+ väninna (Sofia Power) en liten biltur längs med ostkusten ner till Gunilla+man+kompisars smålandsresidens. Som vanligt när det gäller road trips (max en gång per år) så får Safarichefet hänga med. Det gäller även när det blir paddling, för övrigt. Eller rättare sagt det gäller på alla sorters turer där vikt och volym inte är särskilt avgörande. Är högst osäkra på om det får följa med i sommar på grund av detta (och då inte alls pga att Kajsa behöver läsa instruktionsboken varje gång det där köket/grillen/stekdonet/woken ska monteras ihop). Kanske hade det gått bättre om hon kollat in denna eminenta film tidigare men det vet i tusan.  

Safarichefet & ett något mindre gaskök.

På väg ner längs med kusten gjordes bland annat ett stopp i Stendörrens Naturreservat. Rekommenderas å det varmaste!

Stendörren & Sofia Power. Najs? Ja, visst!

Väl framme i smålandsresidenset gjorde vi mest det vi är bäst på: att umgås, att prata friluftsliv (mest Gröna Bandet) och annat nördigt, spela sällskapsspel och att äta.

Ost & vin fram på kvällen. Kameraprogram: leksakskameraeffekt.

Det blev även lite träning. Dock inte i form av tanter på tur utan snarare tanter med sten. Men oj, vad effektiva och snillrika vi var allesammans. Klapp på axeln för det! Å ja, vi var rätt nöjda efteråt. Rätt så…

Många kockar gör god soppa.
Oj, oj, oj vad snyggt stenen rullades in framför förrådet.

En annan rolig grej är ju att det endast är en månad kvar till vi lämnar Grövelsjön och börjar knata upp mot Treriksröset. Yeehaa!

2 kommentarer

  1. Det känns otroligt hedrande att vara omnämnd & t.o.m med på bild på denna anrika sida även då du Kajsa envisas med att använda mitt mindre smickrande nickname

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s