Prisad vare Gud…

…skatteåterbäringen är här!

Guds gåva till tårna

I form av Scholl´s Finger & Tåskydd. Och som vi har letat efter dessa! Gunilla i Småland och jag (Kajsa) i Stockholm. Sommarens tur hängde liksom lite på denna fantastiska uppfinning. Det genialiska vi snackar om är en silikontuta omgiven av väv. Klipp till valfri längd och trä på tån och du förhindrar att de klättrar på varandra i kängan (om det är möjligt alltså).

Gunilla hade sedan länge gett upp hoppet och nästa börjat förlika sig med tanken att vi skulle bli utan och få bära massa tejp & annat skit. Men ett litet spontanbesök i Kista Galleria förändrade allt. Å vad jag hamstrade, köpte upp 70% av lagret. Bra skit, det där! Så testa det om ni har samma problem som vi. Dessutom får vi nog packa med oss en tub med Sportslick också. Kan vara bra att i förebyggande syfte.

Fet extrahud

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Med andra ord börjar fotvårdspaketet ta form på allvar. Nu ska bara allt vägas också:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s